Bocks bryggeri

Pukinkulman kiinteistö siirtyi Bock’sin ja WIC-innovaatioympäristön kehittämiskohteeksi – Palosaaren Yrityskeskus Oy myyjänä

Gerbyntie 18–22-osoitteessa sijaitseva kiinteistö on saanut uuden omistajan. Sture Uddin pääosin omistama Bock’s Corner Village Oy osti 22.12.2021 toteutetussa kaupassa koko ns. Pukinkulman kiinteistön 905-21-1-32 sekä tontilla olevat rakennukset. Myyjänä oli Palosaaren Yrityskeskus Oy. Kauppasumma oli noin 1 milj. euroa.

Kiinteistö muodostuu noin 17600 m2:n tontista sekä yhteensä noin 6500 m2:n rakennuksista. Rakennusoikeutta tontilla on noin 10000 m2.

Legendaarinen Pukinkulma voi olla alueen moderni toimintakeskus yrittäjille ja asukkaille sekä samalla myös Vaasan seudun, Merenkurkun EGTC:n ja vaikkapa Suomenkin aito arjen kehitys- ja innovaatiokeskus”, Sture Udd toteaa. ”Toimimme teknologian, uuden talouden ja kulttuurin sekä jäänmurtajana että majakkana”.

Palosaaren Yrityskeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lars-Erik Wägar on iloinen kohteen siirryttyä luonnollisen kehittäjätahon haltuun.

Sture Uddin visionäärisellä näkemyksellä Pukinkulmasta tulee laajempana toimintaympäristönä entistä toimivampi ja houkuttelevampi hyvin erilaisille toiminnoille”, Wägar toteaa.   

Kaupan valmistelut ja neuvottelut etenivät ripeässä tahdissa runsaan kuukauden aikana.

Aloitteen tekijänä oli Sture Udd. Nopeasti totesimme, että yhteisymmärrys on mahdollista löytää. Näin kohde pääsee osaksi Bock’s:n ja WIC:n jatkuvasti kehittyvää kokonaisuutta ”, toteaa toimitusjohtaja Ulla Mäki-Lohiluoma, joka aloitti Palosaaren Yrityskeskus Oy:n palveluksessa marraskuun alussa.  

Kohteen runsaan 20 käyttäjän vuokrasopimukset siirtyivät kiinteistökaupan mukana uudelle omistajalle ilman muutoksia. 

Lisätietoja:

Sture Udd
p. 040 900 4141
sture.udd@upc.fi

Lars-Erik Wägar
p. 0500 263 686
lars-erik.wagar@netikka.fi

Ulla Mäki-Lohiluoma
p. 040 573 3004
ulla.maki-lohiluoma@vaasaparks.fi

Lisää samasta aiheesta