Registerhållare

Vaasa Facilita Oy Ab
FO-nummer: 0469490-0
Företagaregatan 17, 65380 Vasa
E-post: jenna.hoffren@vaasaparks.fi

Tillämpning

I denna dataskyddsbeskrivning beskrivs hur Vaasa Facilita Oy Ab samlar in och behandlar dina personuppgifter då du använder Vaasa Facilitas webbplats www.vaasafacilita.fi.

Syftet med och den rättsliga grunden för behandlingen av personuppgifter

  • Webbplatsanalys och besöksstatistik
    • Behandlingen grundar sig på samtycke

Personuppgifter används inte för automatiserat beslutsfattande eller profilering.

Kakor och motsvarande teknologier

På Vaasa Facilitas webbplats används kakor och annan motsvarande teknologi. En kaka är en liten textfil som sparas på din enhet för att samla in och spara data om gjorda val på användarens webbläsare.

Google Analytics 4: På vår webbplats använder vi webbanalystjänsten Google Analytics, som följer upp och rapporterar användningen av vår webbplats. Data sparas i tjänsten 24 månader efter ett besök på webbplatsen.

Vi ber om ditt samtycke till användning av dessa kakor då du besöker vår webbplats första gången. Du kan återkalla ditt samtycke till användningen av kakor när som helst via inställningsfunktionen för kakor som finns på webbplatsen. Inställningarna för kakor hittar du i kugghjulsikonen nere till vänster på sidan.

Personuppgifternas mottagare eller mottagargrupper

Personuppgifterna överförs till Google via tjänsten Google Analytics. Överföringen av personuppgifter grundar sig på ditt samtycke och Google vidarebehandlar dessa uppgifter i egenskap av självständig personuppgiftsansvarig. Det går inte att via Vaasa Facilita komma åt de personuppgifter som Google Analytics samlar in.

Skydd av personuppgifter

Vaasa Facilita förhåller sig allvarligt till skyddet av personuppgifter och andra uppgifter. Vaasa Facilita sparar personuppgifter i sina datasystem, till vilka separat angivna personer har tillgång, och vilka är placerade i utrymmen som är skyddade med fysiska säkerhetsåtgärder.

För överföring av personuppgifter använder Vaasa Facilita system som är skyddade med separata användarrättigheter, vars teknologi förhindrar granskning av uppgifterna under överföringen. Vid överföring av uppgifter används krypterade kontakter som är skyddade med exempelvis SSL-kryptering.

Frågor i anknytning till dataskydd

Kontakta oss om du vill ha mer information om Vaasa Facilitas dataskyddspraxis, eller om du vill göra en förfrågan eller ändringsbegäran i anknytning till personuppgifter. Vi svarar så fort som möjligt.

Vaasa Facilita Oy Ab
Företagaregatan 17
65380 VASA

Jenna Hoffrén
Servicekoordinator
Vaasa Parks Oy Ab
jenna.hoffren@vaasaparks.fi