Anna-Kaisa Valkama ja Petteri Saarinen
Anna-Kaisa Valkama ja Petteri Saarinen

Vaasa Facilitaan nimitetty myyntijohtajaksi Petteri Saarinen ja kehitysjohtajaksi Anna-Kaisa Valkama

Vaasa Facilita Oy Ab on vahvistanut tiimiään uusilla nimityksillä; Petteri Saarinen ja Anna-Kaisa Valkama on nimitetty konsernin myyntijohtajaksi ja kehitysjohtajaksi. Petteri Saarisen päätehtäviin kuuluu muun muassa konsernin omistuksessa jo olevien toimitilojen vuokraaminen ja kehittäminen sekä uusien toimitilahankkeiden parissa työskenteleminen. Anna-Kaisa Valkama taas jatkaa työtään GigaVaasa-tiimissä sekä täydentää seudun Invest in Vaasa-resurssia.

Vaasa Facilita Oy Ab on Vaasan kaupungin vuonna 2021 perustaman uuden konsernin emoyhtiö, jonka tavoitteena on olla ovi Vaasan toimitilakiinteistöihin ja yritysalueisiin. Vaasa Facilita luo korkealuokkaisia tilaratkaisuja, vuokraa ja ylläpitää Futura I-IV teknologiakeskustaloja ja Palosaaren Yrityskeskuksen toimitiloja tytäryhtiöidensä kautta, markkinoi ja kehittää kaupungin yritysalueita, sekä toimii Invest in Vaasa- ja GigaVaasa-työn koordinaattorina.

”Olen todella iloinen, että olemme saaneet tiimiimme tuttuja huippuhenkilöitä houkuttelemaan Vaasaan uusia yrityksiä ja investointeja sekä auttamaan jo seudulla toimivia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään”, toteaa Vaasa Facilta Oy Ab:n toimitusjohtaja Ulla Mäki-Lohiluoma

Saarisen tehtävien pääpaino toimitilojen vuokraamisessa ja kehittämisessä

Vaasa Facilitan myyntijohtajana on joulukuun alusta alkaen toiminut KTM Petteri Saarinen. Hänen tehtäväkenttäänsä kuuluvat asiakashankinta sekä toimitilojen vuokraaminen ja kehittäminen. Saarinen on siirtynyt yhtiön palvelukseen WasaGroup-konsernista, mistä hänellä on yli kahdeksan vuoden kokemus kiinteistökehittämisestä ja toimitilavuokrauksesta.

“Olen työskennellyt koko työurani ajan B2B-myynnin parissa. Parasta työssäni ovat asiakkaat. Minua motivoi suuresti työskennellä sen eteen, että löydämme parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaille”, kertoo Saarinen.

Valkama täydentää seudun Invest in -toimintaa

Diplomi-insinööri Anna-Kaisa Valkama aloitti lokakuun alussa Vaasa Facilitan kehitysjohtajana. Hänen tehtävänään on uusien toimijoiden houkuttelu Vaasan seudulle. Valkama jatkaa myös GigaVaasa-tiimin jäsenenä, jossa hänen vastuullaan on mm. osaajien saatavuus ja koulutuksen kehittäminen. Valkamalla on pitkä kokemus Vaasan seudun energiateknologiaklusterin kehittämisestä, viimeksi Merinovalla.

“On aivan mahtavaa, että Vaasa Facilita mahdollistaa työn alueen kasvun ja kehittämisen eteen. Aiemmin olen saanut tehdä tätä innovaatiopuolella ja nyt pääsen houkuttelemaan uusia toimijoita alueelle. Työ tulee varmasti olemaan haastavaa, mutta kilpailukykyinen toimintaympäristö ja kansainvälinen kaupunki ovat avainasemassa Invest in –toiminnassa ja tämä puoli Vaasassa on jo erinomaisessa kunnossa”, Valkama toteaa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Ulla Mäki-Lohiluoma
Vaasa Facilita Oy Ab
puh. +358 40 573 3004
ulla.maki-lohiluoma@vaasafacilita.fi

Kehitysjohtaja
Anna-Kaisa Valkama  
Vaasa Facilita Oy Ab
puh. +358 40 777 2785
anna-kaisa.valkama@vaasafacilita.fi

Myyntijohtaja
Petteri Saarinen
Vaasa Facilita Oy Ab
puh. +358 46 8760 310                                     
petteri.saarinen@vaasafacilita.fi

Lisää samasta aiheesta